Një zotim ndaj novacionit dhe zhvillimit të qëndrueshëm

Études është një shoqëri pioniere, që shkrin rrjedhshëm frymën krijuese dhe anën funksionale, për të ripërkufizuar arkitekturë të shkëlqyer.

Pjesë e jashtme ndërtese në Toronto, Kanada

Pasion për krijim hapësirash

Suita jonë e plotë e shërbimeve profesionale kujdeset për nevoja të një klientele të larmishme, që shtrihet nga pronarë shtëpish e deri te zhvillues komercialë.

Rinovim dhe restaurim

Përjetoni shkrirjen e përfytyrimit me përvojën, përmes Études Architectural Solutions.

Asistencë e Vazhdueshme

Përjetoni shkrirjen e përfytyrimit me përvojën, përmes Études Architectural Solutions.

Hyrje Aplikacioni

Përjetoni shkrirjen e përfytyrimit me përvojën, përmes Études Architectural Solutions.

Konsulencë

Përjetoni shkrirjen e përfytyrimit me përvojën, përmes Études Architectural Solutions.

Administrim Projektesh

Përjetoni shkrirjen e përfytyrimit me përvojën, përmes Études Architectural Solutions.

Zgjidhje Arkitekturore

Përjetoni shkrirjen e përfytyrimit me përvojën, përmes Études Arch Summit.

Një matricë burimesh

Suita jonë e plotë e shërbimeve profesionale kujdeset për nevoja të një klientele të larmishme, që shtrihet nga pronarë shtëpish e deri te zhvillues komercialë.

Aplikacioni “Études Architect”

  • Bashkëpunoni me arkitektë si ju.
  • Shpalosni projektet tuaja.
  • Shijoni botën e arkitekturës.
Turist duke bërë fotografi të një ndërtese
Dritare të një ndërtese në Nuremberg, Gjermani

Buletin Études

  • Një botë artikujsh që nxisin mendimin.
  • Shembuj që kremtojnë arkitekturën.
  • Hyrje ekskluzive te tendenca dizajni

“Études na ka kursyer mijëra orë pune dhe ka çliruar prirje të cilat s’i menduam kurrë të mundshme.”

Annie Steiner

CEO, Greenprint

Shihni, Lexoni, Dëgjoni

Bëhuni tok me 900 e ca pajtimtarë

Jini në dijeni, me gjithçka që duhet të dini.