L. 1, Rruga Reshit Çollaku, Pogradec info@asamblejabiblike.al +355695720550

Rreth nesh

Asambleja Biblike Pogradec, në juglindje të Shqipërisë, i është përkushtuar përkushtuar adhurimit të Perëndisë, ndërtimit të të krishterëve për jetë e shërbim dhe shpalljes së ungjillit të Krishtit. Besimtarët e Asamblesë Biblike Pogradec mblidhen çdo javë bashkërisht për të adhuruar Perëndinë, duke përkujtuar Zotin në Thyerjen e Bukës (Darka e Zotit).

Nxitja për shërbim vjen prej një dashurie vetjake për Jezus Krishtin nga ana e anëtarëve të asamblesë dhe prej dëshirës së zemrave të tyre për të lavdëruar Atë. Ne mirëpresim këdo në predikimet e ungjillit, studimet biblike, shërbesat tona të fëmijëve dhe takimet e të rinjve. Të gjithë ata që e njohin personalisht Jezus Krishtin si Zot dhe Shpëtimtar janë të nxitur të bashkohen me ne në Thyerjen e Bukës çdo ditë të parë të javës.

Çfarë ne besojmë

Veçanti të Asamblesë Biblike

%d bloggers like this: