L. 1, Rruga Reshit Çollaku, Pogradec info@asamblejabiblike.al +355695720550

Këngë të krishtera

Këngë të krishtera

Fjala e Krishtit banoftë në ju me begatinë e vet; në çdo dituri, mësoni dhe këshilloni njeri tjetrin me psalme, himne dhe këngë frymërore, duke kënduar Zotit me hir në zemrat tuaja! (Kolosianëve 3:16)

%d bloggers like this: