L. 1, Rruga Reshit Çollaku, Pogradec info@asamblejabiblike.al +355695720550

I ri në ABP?

Qoftë nëse ke qenë rreth kishës lokale për tërë jetën tënde apo nëse ky është shikimi yt i parë brenda saj, Asambleja Biblike Pogradec ka diçka për të të ofruar. Shpresa jonë është që ju do të ndërmerrni hapat më pas për t’u bërë pjesë e miqësisë së kishës lokale. Na vizitoni këtë të diel dhe përjetoni miqësinë me ne për veten tuaj. Ndërsa e bëni këtë, do të filloni të shihni se Asambleja Biblike Pogradec është më tepër se një kishë dinamike—ajo është një bashkësi njerëzish të drejtuar nga Krishti për t’i sjellë shpresë, forcë dhe ndryshim Pogradecit—një jetë në një kohë.

Çfarë të presësh – gjej përgjigje për pyetje të zakonshme

Vendndodhja

Kohët e takimeve

%d bloggers like this: