L. 1, Rruga Reshit Çollaku, Pogradec info@asamblejabiblike.al +355695720550

A je një njeri i mirë? (Are You A Good Person?)

Animacioni “A je një njeri i mirë” është prodhuar nga Cedric Hohnstadt nga http://www.cedricstudios.com

Animatorë të tjerë janë Michael Foster dhe Chance Dodd

Z. Burrë i Mirë……………………Kirk Cameron
Folësi………………………………….Dav id Jeremiah
Krimineli / Gjykatësi……………Emeal (“E.Z.”) Zwayne
Gruaja………………………………..Rache l Proctor

Bazuar mbi librin “Sekreti më i ruajtur i ferrit” nga Ray Comfort

[churchpack_spacing size=”5px”]

Lini një përgjigje

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: